Kdo je to?
Kdo je to Fašista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fašista? Lidé, politika

Fašista

Jaký je význam slova Fašista? Co to znamená?

Fašista je příznivec politické ideologie vzniklé v Itálii a rozšířené také ve Španělsku. Fašismus byl podobně jako nacismus typický silně nacionalistickými postoji, principem vůdčí autority apod. Fašismus byl krajní pravicovou ideologií. Jeho "reprezentantem" byl italský diktátor Benito Mussolini. S italskými fašisty spolupracovala i katolická církev.



Kdo je to Fašista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fašista? Lidé, politika

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Rozumíte pojmu Dyslexie? Vzpomněli byste si na význam slova Azbest? Znáte definici termínu Rodinný dům? Znáte definici termínu Hmotný majetek?

Klíčová slova: etymologie, informace, význam slova, wiki, wikipedie, co znamená, popis, Fašista, vysvětlení, formulace, pojem, přesný výraz, synonymum, význam pojmu, přesný výraz, význam

Pojem Fašista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Fašista v dalších zdrojích

Zkusit najít termín Fašista ve Wikislovníku

Vyhledat pojem Fašista na Google.cz

Najít heslo Fašista ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít výraz Fašista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat pojem Fašista na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Fašista například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve Wikipedii nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodných výběr osobností, hesel, pojmů a odborných termínů

Vysvětlení významu slova Fašista, definice, vysvětlení pojmu

Teď už znáte odpověď na otázku Kdo je to Fašista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Fašista? Definice pojmu Fašista patří do sekce Politika

Kategorie politika, náčelník, fašista, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Velmi pečlivě jsme procházeli veškeré zveřejněné texty. Přes to vše se může stát, že je zde nesprávná, nepřesná či neaktuální informace. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Doporučujeme vyhledat informace výraz, text, termín, pojem dejme tomu třeba na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text. Nezapomeňte prosím, že každé heslo může mít víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je Politika.

Víte co znamená zkratka AYOR, JFGI nebo WIYF? Tyto a další zkratky naleznete na našem spřáteleném webu.